Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kawałki schabu delikatnie roztłucz, posyp solą i pieprzem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 1

Kawałki schabu delikatnie roztłucz, posyp solą i pieprzem i przełóż do miski. Następnie zalej mięso mlekiem. Dodaj kawałki cebuli, obrane ząbki czosnku, liście laurowe i ziele angielskie. Przykryj miskę folią spożywcą i wstaw do lodówki na około 2 godziny.

Zobacz również

Rusza egzaminacyjny maraton. W Lubuskiem do matury przystąpi ponad 6 tysięcy uczniów

Rusza egzaminacyjny maraton. W Lubuskiem do matury przystąpi ponad 6 tysięcy uczniów

Dzień Strażaka w gminie Promna [ZDJĘCIA]

Dzień Strażaka w gminie Promna [ZDJĘCIA]

Polecamy

Tajemnice murów Zamku Grodziec. Co trzeba wiedzieć przed wycieczką?

Tajemnice murów Zamku Grodziec. Co trzeba wiedzieć przed wycieczką?

Matura to coś więcej niż tylko test z wiedzy – inicjacja w dorosłość

Matura to coś więcej niż tylko test z wiedzy – inicjacja w dorosłość

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!