Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Harcerskie i turystyczne piosenki wybrzmiały w rockowych aranżacjach!

NOWE
Harcerskie i turystyczne piosenki wybrzmiały w rockowych aranżacjach!

Wyłudzili od seniorki 150 tys. złotych. Kryminalni zatrzymali oszustów po pościgu

Wyłudzili od seniorki 150 tys. złotych. Kryminalni zatrzymali oszustów po pościgu

Polecamy

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Matura rozszerzona z WOS-u 2024 zakończona. Tu będą odpowiedzi i arkusz CKE

Matura rozszerzona z WOS-u 2024 zakończona. Tu będą odpowiedzi i arkusz CKE

Opinie uczniów po maturze z angielskiego. „Aż przyjemnie”, „Easy”

Opinie uczniów po maturze z angielskiego. „Aż przyjemnie”, „Easy”